There is no substitute

Professionel buleopretning til erhvervskunder og private

TP Opretning er en rullende virksomhed , der servicerer værksteder og bilforhandlere i hele syd og sønderjylland .Vi har mange års erfaring med buleopretning uden lakering, som internationalt kaldes for Smart Repair eller Paintless Dent Removal ( PDR ). Teknikken bruges med fordel til opretning af små buler, hvor lakken ikke har taget skade – eksempelvis buler fra hagl, småsten , div. nedfald eller “Bilka-buler”. Der er kun fordele 
ved at rette buler , uden at skulle bryde den gode originale lak som bilen er leveret med fra fabrikken .

Tillid , planlægning og respekt for andres tid , er noget vi vægter meget højt .

 

 

Hos dit lokale værksted

Gennem vores store netværk af værksteder og bilforhandlere , er der altid en mulighed for at vi kan servicere lige netop din bil. Vi tager ikke ud til private, men er du privat og ønsker at gøre brug af vores services, Kan du enten tage kontakt til TP Opretning , som sørger for at finde et egnet værksted , eller du kan tage kontakt til et værksted nær dig, der vil rekvirere en bulemand - bulemanden fra TP Opretning.

 

  • Ingen farveforskel
  • Billigt
  • Nemt og hurtigt

 

Bilens originale lak bevares, hvilket også må anses som værende en fordel for miljøet, og samtidig er metoden væsentligt billigere end  traditionel opretning! Uanset dit værksteds størrelse, er der kun fordele i at tilkalde os.

Vi har den rette ekspertise på området.